DSC_3779 AAA BWΛέγομαι Νέλλη Βουτσινά. Σπούδασα Κοινωνιολογία στο Πάντειο και έχω εργαστεί ως υπεύθυνη σε βιβλιοπωλεία Πάτρας και Αθήνας για περισσότερο από 15 χρόνια. Η ανάγνωση ήταν ανέκαθεν από τις αγαπημένες μου περιπέτειες και σαν ένας σχετικά επαρκής αναγνώστης, που προσπαθεί να γίνεται ολοένα και πιο   επαρκής, θα γράφω εδώ, ξέροντας εκ των προτέρων ότι το «σχετικά» θα προηγείται πάντα.

περισσότερα, στην ιστοσελίδα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ, εδώ


(Οι αναρτήσεις που αφορούν τίτλους ελληνικής λογοτεχνίας μέχρι και 18/10/10 είναι προϊόν του σεμιναρίου δημοσιογραφίας και κριτικής λογοτεχνίας στο εργαστήρι βιβλίου του ΕΚΕΒΙ, με εισηγητή τον Βαγγέλη Χατζηβασιλείου. Τις χρησιμοποιώ εδώ σαν μαγιά για το blog, αλλά, αφού είναι γραπτά, σκέφτηκα  ας μείνουν κάπου.)


nellivou@gmail.com

9 Σχόλια to “Για μένα”

  1. Elias said

    Αγάπη για το βιβλίο, αγάπη για τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από το βιβλίο, αγάπη για όλα, που τη μοιράζεσαι εντός και εκτός του blog και δεν ξέρω τίποτα επαρκέστερο, χωρίς κανένα «σχετικά» να το προσγειώνει. Συγχαρητήρια!

  2. Sofia said

    Καθυστερημένα, αλλά ίσως συμβολικά που γράφω με την έναρξη μιας νέας χρονιάς. Καλοτάξιδη!!!Χαίρομαι πολύ που στο εξής θα σε διαβάζω μέσω αυτής της οδού.

  3. Καλή αρχή, αν και καθυστερημένα κι εγώ. Να διαβάσουμε και να γράψουμε και να διαβάσουμε όσα γράψαμε.

  4. Ειρήνη said

    Είναι τόση η χαρά μου που σε ανακάλυψα τυχαία! Τί υπέροχα κείμενα! Τί απόλυτα καταπληκτικό blog! Γιατί δεν είπες κάτι, ότι υπάρχει;

  5. kounelisv said

    Νέλλυ μάζευα τις σημειώσεις από το σεμινάριο και έπεσα στην διεύθυνση σου…με καθυστέρηση. Αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Φιλιά Β.Κ.

Σχολιάστε